Kiitos!

June 6, 2012

Hupsis, nyt se on sitten

iTunesissa
ja
Nokia Musiikki -palvelussa (vai mikä sen nimi nyt sit on – niitten mielestä mun musa on kuitenkin näköjään rockia).

Tämä ei olisi mahdollista, ellei niin moni ihminen olisi auttanut minua pyyteettömällä talkoomeiningillä. Ei siksi, että he olisivat hyötyneet siitä – vaan siksi, että he kokivat musiikkini olevan kuulluksi tulemisen arvoista. Olen kuitenkin ihan hirveän iloinen, jos joku vielä näinä aikoina jaksaa arvostaa omaehtoisesti tehtyä musiikkia – ja haluaa maksaa edes pienen korvauksen niistä tuhansista työtunneista, joiden ansiosta näiden biisien kuunteleminen ylipäänsä on mahdollista. Joten jos tykkäsitte, niin käykääpä ostoksilla.

Muita varten on sitten vielä Spotify. Sen avulla on myös helppoa ja ilmaista auttaa omia kavereitakin löytämään uutta musiikkia. Ihan noin niinku pikku vinkkinä.

Kiitos myös kaikesta siitä palautteesta, jota olen saanut. Mahtavaa, jos biisini ovat onnistuneet herättämään jonkinlaisia fiiliksiä tai jopa tuoreita ajatuksia yhdessäkään teistä. Palautetta voi edelleen antaa esim. tykkäämällä Facebookissa.

Tämä oli End of Part One. Pysykää kuulolla…