Strawberries

June 1, 2012

Kouluaikoina tytöt tykkäävät yleensä vähän itseään vanhemmista pojista. Oman ikäisiä ja varsinkin nuorempia pidetään vielä ihan lapsina. Niitä ei todellakaan edes VILKAISTA silleen.

Sitten tulee päivä, jolloin huomaa tuijottavansa syötävän söpöä nuorta MIESTÄ – ja tajuaa että se on jotain huh en ees tiedä kuinka monta vuotta nuorempi kuin mä! Missä vaiheessa musta tuli näin vanha?! Apua, olenko mä nyt joku likainen täti?! Mitä mun mielessä just kävi?! Saako näin edes ajatella?!

Onneksi on Madonna ja sen toy boyt. Madonna ei pelkästään ajattele, se myös tekee. Joten ehkä me muut voidaan ainakin salaa ihailla eteen sattuvia nuoria “mansikkapoikia”. Ja ihan vähän haaveilla öö… mansikoista.

Mansikat

Nyt kun sais litran mehukasta sengaa...

George Michael teki jo kasarilla Father figuren (jonka video on muuten hieman huvittava näin post-kaapista-ulos -aikakautena), joten kyllä äitihahmoudestakin pitää voida laulaa. Sovitukseen tuli mun mielestä samanlaista kivaa mystistä leijuvuutta kuin Georgen kipaleessa. Toki lopussa revitellään kitaralla niin, että… (No ton sä ajattelit kyllä ihan itse!)