Golden apples

August 25, 2012

Tämän viikon Himotuimmat-voiton vei Lambertin Adam. Adamille ei hävetä hävitä, koska sillä on niin mittava maailmanlaajuinen street team, jota se kutsuu Glitter Armyksi. Glitter Army on valtava, mutta teissäpä onkin suhteessa enemmän voimaa – niin monta viikkoa meni ykkösenä!

Koska Adamin faneilla on niin hieno nimi (vähän glamouria ja vähän KISSiä), huutelinkin jo Fäbärissä, miksi teitä pitäisi nimittää? Hanne ehdotti Rotten applesia, mutta ei teissä mitään mätää ole. Mun mielestä te olette pikemminkin kultaisia omenoita.
“The golden apple is an element that appears in various national and ethnic folk legends or fairy tales. Recurring themes depict a hero (e.g., Hercules or Făt-Frumos) retrieving the golden apples hidden or stolen by a monstrous antagonist. Alternatively, they are depicted as divine food and the source of immortality in Norse mythology.”
Wikipedia

Devine food and the source of immortality. Niinpä. Saan teistä energiaa, ja jos teitä ei ole, mun musa on ihan kuollutta.

Tälläkin viikolla olen taas edistänyt kaikenlaista. Välillä kaikki tuntuu tapahtuvan ärsyttävän
h i t a a s t i,
mutta on pakko yrittää hillitä hermonsa ja hyväksyä se, että jotkut asiat vain ottavat aikansa. Haluaisin jo kovasti kertoa, mitä kaikkea on työn alla, mutta siitä enemmän sitten, kun asiat konkretisoituvat vähän enemmän.

Meanwhile, muistakaahan äänestää! Pus pus!