6 kertaa enemmän kuin odotin

September 8, 2012

Teeth to match our wounds sai viettää Ylex:n soittolistalla 6 viikkoa. Himopuntarissa mulle hävinnyt L. Närhi näyttää vieläkin jatkavan porskuttamistaan, Diandra ja Adam nauttivat soittoviikostaan nro 15, JVG:stä nyt puhumattakaan. Mutta eiks toi 6 viikkoa ole tuntemattoman laulajan DIY-julkaisulle ihan hieno saavutus, vai mitä? Musta ainakin on. Siitä kiitos Toni Laaksoselle ja jokaiselle Himotuimmat-äänestäneelle! Ei olis ollut mahdollista ilman teitä. <3 Koska DIY-toimijalla ei ole mahdollisuuksia toimia perinteisten musabisneskuvioitten mukaan, mitään kakkossinkkua ei ole ilmestymässä. Mutta jos End of Part Onelta on löytynyt joku muukin hyvä biisi kuin Teeth, niin käy ihmeessä toivomassa sitä myös radioon, vaikka Perjantaitoiveboxiin tai lauantai-illan YleX Toiveisiin. Ja muitakin radiokanavia saa tietenkin lähestyä!

Tää 6 viikkoa oli kyllä 6 kertaa enemmän kuin ikinä odotin. Mutta nälkä kasvaa syödessä. Jos kerran soittolistalle, niin kyllä sit Tavastian bäkkärillekin. Toivottavasti ainakin, jonain päivänä.