Aaaaaaaaaaaaaaaa!

May 30, 2013

Lara Till you don't know your name

 

Ei enää montaa päivää. Mutta ei malttais odottaa.

Eräästä soittolistasta päätellen YleX:llä on uusi sinkkubiisi jo hallussaan. Ehtikö joku teistä kenties kuullakin sen tänään? Jos myös Uuden musiikin iltavuoro meni tältä illalta ohi, niin nyt kiireesti kirjoittelemaan toivetta Perjantaitoiveboxiin, saattaa vielä lykästää perjantaina 31.5. klo 17-20 YleX:n taajuudella.
Jos vietät perjantai-illan radiohiljaisuudessa, ei hätää. Mikäli digitaalinen jakelupalvelu lupauksensa pitää, on biisi kuultavissa ilman radiotakin ensi viikon keskiviikkona 5.6.

Ai niin, uutukaisen sanat on jo löydettävissä tältä sivustolta. Jos inspiroi, niin nyt olis vielä hyvää aikaa tehdä niihin oma sävellys! Vähänkö oliskin superhauskaa kuulla, mitä joku muu saa irti samasta tekstistä! 🙂

Laittakaa niitä sävellyksiä sitten osoitteeseen info@lara.fi. Tai jos ette sävellä, niin pysykää kummiskin kuulolla. Pus pus! <3