Till you don’t know your name

June 5, 2013

Olkaa hyvä! Till You Don’t Know Your Name on nyt julkaistu. Ilmaiseksi sen voi kuunnella Spotifyssa.

Kuulijasta riippuen biisistä on löydetty jo mm. 80-luvun Madonnaa, 90-luvun rockia ja “hipsterimusiikkia”, mitä se nyt sitten ikinä onkaan. Onpa “Suomen Alanis Morissettekin” huudettu. Mun mielestä se kuulostaa ihan mun biisiltä. Mitäs täällä ollaan mieltä? 🙂

Kuunnelkaa, ja jos tykkäätte, kertokaa eteenpäin, jakakaa, vinkatkaa kavereille, kinutkaa radioasemaltanne. Ja kyllä mäkin sitä palautetta mielelläni otan vastaan – täällähän on uusi kommentointitoimintokin, wohoo!

Mikäli haluatte tukea musiikin tekemistä, niin käykää törsäämässä 99 senttiä vaikka iTunesissa. Jos tarpeeksi moni kävisi niin ei haittaisi – latauslistoja kuulemma seurataan. Tarkemmat ostomahdollisuudet ilmoitan vähän myöhemmin.

Tässä kohtaa vielä superkiitokset Petteri Vilkille valokuvista, Emmi Jormalaiselle kansitaiteesta ja Tuomas Hiukkaselle siitä, että pystyn täällä netissä teille ylipäänsä mölyämään. Biisin kredit löytyvät täältä. Ja sanat täältä. Siitä vaan laulamaan mukana!

Tällä kertaa tuli tällainen teos, katsotaan mitä keksin seuraavaksi. Tuleeko punkkia, tangoa vai balladia? Onko toiveita? 😉